Tiedotteet

12.12.2018

VUODEN 2018 PALKITUT

Vuoden toimitsija

Siitonen Tita

Seuran sihteeri ja puuhanainen. Koivuniemen syys-JM:n kilpailunjohtaja jo kahtena vuonna peräkkäin. Hoitaa monen muun lisäksi seuran tiedotuksen, Facebookin ja nettisivut, Piston Cupin paperityöt ja ajanoton.

Vuoden kuljettaja

Jussi Nordberg

Useita kilpailuja vuoden aikana, pääsarjana F-rallisarjan junioriluokka, mutta irtokisoina muitakin luokkia. Sijoituksiakin on vuoden mittaan tullut, mm. Oili Jalonen rallissa Suomen Juniorimestaruussarjan SM-osakilpailun kakkossija.

Vuoden tulokas

Oskari Eeva.

Osallistunut ja edustanut seuraa vuoden mittaan useissa kilpailuissa ja kaukanakin. Menestystäkin on nuoresta iästä huolimatta jo tullut.

Vuoden menestyjä

Rauman UAn liigajoukkue Alsecco Team.

Liigajoukkue sijoittui hienosti viidenneksi Ouluzonessa ajetussa JM SM liigassa, parantaen samalla sijoitustaan viime vuodesta. Liigajoukkueen kuljettajina Oulussa kilpailivat Sami Siitonen, Jere Lehtinen, Frans Rantapere, Miikka Tamminen, Jyrki Suominen, Marko Risula, Teemu Kulmala, Joonas Rantanen, Tomi Kankaanpää ja Rami Sjöroos. Joukkueenjohtajina joukkueelle toimivat Vesa Kaukola ja Jarkko Aronen.

Länsi-Suomen malja

Eija Viitasalo.

Ahkera talkoolainen, jonka ansioista olemme saaneet useissa tapahtumissa vuoden mittaan nauttia kotitekoista, herkullista pullaa, ja syyskisassa saimme herkutella vastapaistetuilla, ternimaitoon paistetuilla letuilla.

Vuoden toimintakonkari

Jukka Anttila.
Vuosikymmeniä seuran toiminnassa mukana ollut aktiivinen toimitsija, joka on edustanut seuraa ympäri Suomen tärkeissä toimitsijatehtävissä, jonka ansiosta olemme vastavuoroisesti saaneet kokeneita päätoimitsijoita omaan syyskisaamme. Ilman häntä saattaisi niin Koivuniemessä kuin monessa muussakin kisassa jäädä autot katsastamatta.

Vuoden veivikaula

Jani Kordelin.

Tämä henkilö on vasta tullut aktiivisesti mukaan toimintaan, mutta on nyt jo saanut paljon aikaan, eikä tekemisen meininki ja innostus näytä laantuvan. Hän on ollut suureksi avuksi Koivuniemen talkoissa, rakentanut Mazdasta Ooppelin, jonka kanssa menestys on antanut vielä odottaa itseään. Ruutulipullekin on silti päästy, nimittäin hän on liputtanut maaliin syyskisan jokaisen lähdön. Hänet voi tavata lähes joka keskiviikko kerhotalolla, ja vuoden alusta hän kuuluu myös seuran hallitukseen.

Kanali Helmen malja

Maiju Aho.

Kanalin Helmen malja on perinteisesti jaettu sellaiselle henkilölle, joka on osittanut erityistä ahkeruutta ja aktiivisuutta seuran toiminnan tukemiseksi ja vaativienkin tehtävien hoitamiseksi kunnialla. Tänä vuonna maljan ansaitusti saa henkilö, joka on innokas toimitsija ja aina iloinen, sekä valmis auttamaan muita. Hän myös ensimmäistä kertaa otti rohkeasti hoitaakseen suuren roolin syyskisan järjestelyssä kilpailun varsinaisessa hermokeskuksessa, ja selvitti sen esimerkillisellä tavalla.

Juniori malja

Pyry Nousiainen.

Aina iloinen ja innokas kuljettaja ja esimerkillinen talkoolainen, nuoresta iästään huolimatta. Jokusen vuoden harjoittelun jälkeen aina vain paremmin häneltä sujuvat niin ajaminen kuin makkarankioskin pyörittäminenkin.

Kosmic Motorsportin lahjoittama kiertopalkinto

Ville Katila.

Aktiivinen autourheilija, joka on mukana monessa lajissa. Hän on myös voittanut jäsentenvälisen Piston Cupin kahtena vuonna peräkkäin.

NaSu -malja

Nea Kaukola.

Nuori ja innokas kuljettaja, joka palkitaan erityisesti urheilullisesta ja esimerkillisestä asenteesta ja innokkuudesta, joka tarttuu varikolla myös huoltoporukkaan. Toivottavasti autourheilu säilyy jatkossakin harrastuksena muiden rinnalla.

14.11.2018

Syyskokouksessa 7.11. kaksivuotiseksi kaudeksi hallitukseen valittiin Juha Arvola ja Jani Kordelin. Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin vuodelle 2019. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan. Sääntömuutos, joka päätettiin 24.10.2018, vahvistettiin syyskokouksessa.

Kerhotalolla ke 19.12.2018 tarjolla glögiä ja jouluista tunnelmaa, jonka jälkeen hiljennytään joulun viettoon ja juhlistamaan vuoden vaihtumista.

Muistathan ilmoittautua pikkujouluihin viimeistään ma 26.11.2018 mennessä Titalle tai Terolle!

10.10.2018

Vuosi 2018 lähenee loppuaan ja vielä on muutama tapahtuma jäljellä:

Ke 24.10.2018 klo 18 järjestetään ylimääräinen, kaikille avoin kokous, jonka esityslistalla on sääntömuutos koskien hallituspaikkojen vähentämistä kahdella henkilöllä,

Ke 7.11.2018 klo 18 järjestetään seuran sääntömääräinen syyskokous, jossa äänestetään mm. erovuorossa olevista hallituspaikoista, ja mahdollisista uusista hallituksen jäsenistä.

La 8.12.2018 klo 18 alkaen vietetään seuran pikkujouluja Rauman Odd Fellow talolla. Luvassa jouluista ruokaa, hilpeää ohjelmaa ja mukavaa sekä rentoa yhdessäoloa. Illallismaksun 10€/aikuinen, voi maksaa hallituksen jäsenille tai keskiviikkoisin kerhotalolle ennen juhlaa. Ilmoittauduthan viim. ma 26.11.2018 mennessä Titalle tai Terolle, ja kerrothan samalla mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Pikkujouluissa palkitaan tuttuun tapaan vuoden aikana menestyneitä seuramme jäseniä. Nyt on hyvä aika ehdottaa, mikäli sinulla on mielessä joku, joka erityisesti ansaitsee tulla palkituksi!

16.9.2018

Suuren suuri, lämmin kiitos kaikille syyskisaan osallistuneille toimitsijoille, kilpailijoille ja katsojille! Taas kerran yhteisvoimin saimme aikaan hienon kisapäivän! Kiitos ja onnea menestyneille kilpailijoille!

23.8.2018

Syyskisa lähestyy, ja radalla on vielä paljon hommia kilpailua varten. Ratatalkoot Koivuniemessä 30.8., 6.9., 13.9., 14.9. klo 18 ja 15.9. aamusta iltaan. Tervetuloa, kaikille innokaille löytyy varmasti tekemistä! Säävaraus.

18.8.2018

Alsecco Team on edennyt Ouluzonessa JM Sm-Liigassa sunnuntaille sijoittuessaan oman, tasaisen tiukan lohkonsa toiseksi. Huomenna sunnutaina ajetaan ensin semit, kilpailu alkaa klo 10. Live-seuranta on mahdollista jokkis.netin Onlinesta!

15.8.2018

Seuralla on Eurajoella kaksi sählyvuoroa, joihin ovat uudet pelaajat tervetulleita. Vuorot alkavat 1.9. alkaen. Lisätietoja Leena Tenléniltä, puh. 050 352 5221.

Keskiviikkoisin 19:30-21:00 Lapijoen koululla naisten vuoro.

Sunnuntaisin 17:00-18:30 yhteiskoululla sekavuoro.

3.7.2018

KOIVUNIEMEN SYYS-JM ajetaan alkuperäisestä lajikalenterista poiketen sunnuntaina 16.9.2018! Laitahan päivämäärä kalenteriin!

Radan käyttökielto on päättynyt. Radan soraosuudet on tältä erää paranneltu.

15.6.2018

Hallitus on päättänyt, että vähäisen kiinnostuksen takia seuran takeista ei tehdä tällä erää yhteistilausta. Takkeja voi tiedustella suoraan toimittajalta Finbrodelta Laitilasta.

11.6.2018

Koivuniemen radan soraosuudet ovat käyttökiellossa 12.6.2018 alkaen parannustöiden takia! Varikkoalue ja lähtösuoran asfalttiosuus ovat käytössä normaalisti.

16.5.2018

Kaasujalka-ralliin Nousiaisiin la 26.5. tarvitaan sulkumiehiä ja -naisia! Ilmoittaudu mahdollisimman pian Teija Vehaselle, puh. 0504339856.

14.5.2018

Tiedotusta liittyen tuleviin tapahtumiin:

to 24.5.2018 Jm-tutkinto kerhotalolla. Lisätiedot ja ilmoittautumiset KITIssä.

to 14.6.2018 III Piston Cup ajetaan Porissa Hangassuon radalla klo 18 alkaen. Paikalla puffetti/SatUA.

2.5.2018

Oletko kiinnostunut hankkimaan itsellesi Rauman UA:n takin? Hinta tulee olemaan noin á 100 €. Mikäli kiinnostuneita saadaan tarpeeksi, voidaan tilata kerhotalolle sovituskappaleita ja tehdä tilaus. Ilmoita kiinnostuksestasi sähköpostitse raumanua@raumanua.fi tai hallituksen jäsenille.

9.4.2018

Kerhotalolla tapahtuu:

RATAPALAVERI ti 24.4.2018 klo 18

Syys-JM KISAPALAVERI ke 25.4.2018 klo 18

Tervetuloa!

Rauman UA osallistuu yhteistyössä muiden alueen seurojen kanssa Wakka-Asfalttirallin järjestämiseen to 10.5.2018. Lisätietoja tulossa, seuraa tiedotusta!

21.3.2018

Kiitos talviendurance -ajoharjoittelutapahtumien järjestäjille ja talkoolaisille!

Seuran kevätkokous järjestetään keskiviikkona 4.4.2018 klo 18 kerhotalolla, tervetuloa!

17.1.2018

Piston Cup palaverissa sovittiin sarjan säännöistä kaudelle 2018 ja osakilpailupäivät. Ne julkaistaan kunhan saadaan kirjoitettua puhtaaksi.

12.1.2018

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Uusi hallitus piti järjestäytymiskokouksensa ke 10.1. Seuran varapuheenjohtajaksi valittiin Simo Elo ja sihteeriksi Tita Siitonen. Rahastonhoitajina toimivat Tero Laivanen ja Päivi Wallin. Puheenjohtajana jatkaa Tero Laivanen.

Ensimmäinen Piston Cup 2018 palaveri pidetään ke 17.1.2018 kerhotalolla! Nyt ehtii vielä kertomaan ideoitaan Pistoniin liittyen, ennen kuin säännöt ja päivät lyödään lukkoon, joten tulkaahan kaikki aiheesta kiinnostuneet paikalle!

13.12.2017

RauUA:n jäsenet ja muut autourheilun ystävät!

Kerhotalolla tarjolla glögiä ja joulutorttua, keskiviikkona 20.12.2017 klo:18-20

Rauhallista joulunaikaa ja voitokasta vuotta 2018!
Rauman Urheiluautoilijat ry


29.11.2017

Syyskokous pidetty ja hallitukseen on valittu vuodeksi 2018-2019 Tero Laivanen, Esko Sundell, Tita Siitonen, Simo Elo ja Riku Silver. Lisäksi hallituksessa jatkavat kauden 2018 loppuun asti Teija Vehanen, Simo Yli-Karro, Janne Männistö, Sami Allto ja Juha Arvola.


Myös pikkujoulut on juhlittu ja vuoden menestyjät palkittu. Palkitut ja perustelut löytyvät alta.

VUODEN KULJETTAJA:

Joni Jusi - Tämä kuski on esimerkki siitä, että myös vähemmälläkin ajamisella voi saada hyviä tuloksia. Syys JM:n voitto ja vahva suoritus liigassa.


VUODEN TOIMITSIJA:

Teija Vehanen - Vuodesta toiseen mukana seuran toiminnassa ja innokas ralliporukoiden kerääjä. Myös seuran jäsenrekisteristä huolehtiminen on jo vuosia ollut tämän henkilön hellässä huomassa.


VUODEN TULOKAS:

Juho Elo – Taitava ja innokas autonkuljettaja ja -rakentaja nuoresta iästä huolimatta. Ehtii osallistua myös ratatalkoisiin. Aika näyttää, mihin tämä kaveri pystyy, kun pääsee osallistumaan virallisiin kilpailuihin.


VUODEN MENESTYJÄ:

Sami Siitonen - Hyviä suorituksia läpi kisakauden. Välillä on ollut murheitakin mutta aina innolla
eteenpäin. Tämä kuljettaja mahdollistaa osaltaan myös toisten harrastuksen.


VUODEN TOIMINTAKONKARI:

Tero Laivanen – Seuran toiminnassa mukana jo vuosikymmenten kokemuksella ja viime vuodet myös vetovastuussa. Saanut tämän palkinnon viimeksi 11 vuotta sitten ja toivottavasti saa sen uudelleen jälleen seuraavan yhdentoista vuoden jälkeen.


VUODEN VEIVIKAULA

Simo Elo – Uusivanha jäsen jonka panostus radan kunnostamiseen ennen Syys kisaa oli suuri. Lisäksi ottanut mukaan nuorempaa polvea.


LÄNSI-SUOMI MALJA

Riku Silver – Innokkaasti mukana Syys JM:n tekemisessä ja intoa riittänee myös jatkossa niin tekemiseen kuin toiminnan tukemiseenkin.


JUNIORIN MALJA

Tuomas Isotuovola – Nuorten SM:n toinen sija ja paljon hyviä suorituksia muissakin kisoissa. Tämän juniorin takana on hyvä porukka, joista on osaltaan tämän palkinnon ansainnut.


KANALIHELMEN MALJA

Päivi Wallin – Seuran savolaisvahvistus ja etätyöntekijä joka toimi myös Syys JM:n sihteerinä. Aina innolla mukana, kun kisoja järjestetään. Jos nauru pidentää ikää, saamme nauttia tämän henkilön seurasta vielä pitkään.


VAKKA-SUOMEN MALJA

Susanna Ruskamo – Monessa mukana mutta tärkeimpänä mainittakoon Syys JM:n kioskiasioiden hoito. Tänä vuonna säästyttiin henkilövahingoilta ja uskallamme toivoa että ensi vuonna käy yhtä hyvin.


NASU -MALJA

Jani Kordelin – Uutena tulokkaana aktiivisesti seuran toiminnassa mukana niin toimitsijana kuin kuljettajana. Kolmannen polven seuratoimija.


EURAN UA:N MALJA

Nea Kaukola - Nuori naiskuljettaja joka on kiertänyt aktiivisesti kisoja ja menestystäkin on
tullut. Kauteen on mahtunut paljon, muun muassa ensimmäinen kaato ja SM- reissu joka oli myös ensimmäinen kisa takatuupparilla.


KOSMIC MOTORSPORT

Alsecco Team – Viime vuodesta hienosti parannettu suoritus ja JM SM -liigassa seitsemänneksi.


TUNNUSTUSPALKINTO

Jarkko Mälkiä – Muutaman hiljaisemman kilpailu vuoden jälkeen melkoinen paluu radoille. Uran ensimmäinen voitto Reiskan Rähinöissä pappa-luokassa laina-autolla ei ole mikään pikkusuoritus.

Jussi-Nordberg - Tällä rallikuljettajalla on takana uskomattoman hineo kausi. F -cup sarjassa B-junioreiden kolmas sija on todella hieno suoritus!


KANNUSTUSPALKINNOT:


Nea Kaukola

Sami Siitonen

16.10.2017

Seuran sääntömääräinen syyskokous kerhotalolla keskiviikkona 1.11.2017 klo 19:00. Tervetuloa!

Pikkujouluja vietetään lauantaina 25.11.2017 klo 18:00 alkaen Odd Fellow -talolla (Torninpolku 1, 26100 Rauma). Luvassa hyvää ruokaa, hassunhauskaa ohjelmaa ja rentoa yhdessäoloa. Ilmoittaudu Titalle tai Terolle ke 15.11. mennessä. Tervetuloa!

27.9.2017

Piston Cupin päätössaunailta kilpailijoille ja toimitsijoille lauantaina 14.10.2017 klo 17 alkaen Kivirannassa. Tarjolla ruokaa, juomaa ja hyvää seuraa! Ilmoittaudu Titalle puh. 050 468 2536, tita.anttila@gmail.com viimeistään to 5.10.2017.

18.9.2017

Suuri kiitos XXXIII Koivuniemen syys-JM -kilpailun talkoolaisille ja toimitsijoille! Onnistunut ja mukava kilpailupäivä on teidän ansioitanne! Kiitos myös kaikille kilpailijoille, sekä kaikille yhteistyökumppaneille! Nähdään ensi vuonna Koivuniemessä!

Radansiivoustalkoot tänään ma 18.9. Koivuniemessä.

31.8.2017

Tiistaina 5.9. klo 18 alkaen kisapalaveri kerhotalolla. Kaikki kynnellekykenevät mukaan tekemään kisaa. Halukkaat toimitsijat voivat edelleen ilmoittautua Titalle, puh. 050 4682536 tai Päiville, puh. 040 729 6367. Erityisesti kioskiporukassa on vajausta!

21.8.2017

Keskiviikkona 23.8. ennen klo 18 alkavaa kisapalaveria pidetään Syys-JM kioskipalaveri kerhotalolla klo 17 alkaen! Toimitsijoita kaivataan edelleen kioskien lisäksi mm. lähdönjärjestelyyn, hinaukseen ja lippupisteille!

7.8.2017

Syys-JM kisapalaveri kerhotalolla keskiviikkona 23.8.2017 klo 18 alkaen! Kaikki halukkaat mukaan tekemään kisaa! Toimitsijoiksi haluavat voivat ilmoittautua Titalle!

31.7.2017

Uudessakaupungissa 9.9.2017 järjestettävään SM Oili Jalonen -ralliin kaivataan toimitsijoita/väh. 8 hlöä sulkuun. Ilmoittaudu mahdollisimman pian Teijalle sähköpostitse, teija.vehanen(at)gmail.com, jos olet kiinnostunut!

19.6.2017

Syys-JM kisapalaveri kerhotalolla keskiviikkona 5.7.2017 klo 18 alkaen! Kaikki halukkaat mukaan tekemään kisaa! Toimitsijoiksi haluavat voivat ilmoittautua Titalle, puh. 050 468 2536 tai tita.anttila(at)gmail.com


7.6.2017

Kauden toinen Piston Cup Koivuniemessä torstaina 15.6.2017 kello 18 alkaen! Tapahtumaan on yleisöltä vapaa pääsy ja paikalla on buffetti. Tervetuloa kannustamaan omaa suosikkia!

10.5.2017

Kauden ensimmäinen Piston Cup Koivuniemessä torstaina 18.5.2017 kello 18 alkaen! Tapahtumaan on yleisöltä vapaa pääsy ja paikalla on buffetti. Tervetuloa kannustamaan omaa suosikkia!

29.3.2017

Syys-JM kisapalaveri kerhotalolla ke 12.4. klo 18 alkaen! Kaikki innokkaat mukaan!

28.3.2017

Arvoisat seuramme jäsenet!

Nyt on mahdollisuus viettää lauantai iloisessa seurassa makkaraa paistaen Rinta-Joupin autoliikkeessä.

Talkoolaisia kaivataan ensi lauantaina 1.4. klo:10-15 paistamaan makkaraa liikkeen asiakkaille, samassa pääsee turisemaan porukalla talven kuulumisia ja tekemään peeärrää moottoriurheilulle!

Ilmoitattautua voi Katille / 040-757 0606) tai Samulille / 044-5336909


16.2.2017

Syys-JM 2017 kisapalaveri kerhotalolla 8.3. klo 18 alkaen! Kaikki innokkaat mukaan tekemään kisaa!

Seuran KEVÄTKOKOUS keskiviikkona 5.4.2017 klo 18 kerhotalolla! Tervetuloa!

KIITOS kaikille Telakone ralliin lauantaina osallistuneille toimitsijoille!

5.2.2017

Syys-JM 2016 talkooväen saunailta lauantaina 25.2.2017 klo 17 alkaen Kivirannassa. Ilmoittautumiset su 12.2. mennessä Titalle/050-4682536, tita.anttila@gmail.com tai Päiville/0407296367 paivi.elina.wallin@gmail.com. Luvassa hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa, erilliset saunatilat miehille ja naisille, joten pakkaathan mukaan myös saunakamppeet!

Samalla on hyvä tilaisuus keskustella tämän vuoden kisasta! Tervetuloa!

1.2.2017

Ensimmäinen Syys JM -palaveri kerhotalolla 8.2 kello 18 alkaen.
Tervetuloa mukaan tekemään kisaa!

4.1.2017

Piston Cup 2017 suunnittelupalaveri ensi viikon keskiviikkona, 11.1. klo 18 alkaen kerhotalolla. Jos sinulla on uusia ideoita tai ehdotuksia tämän vuoden Pistoniin, tulethan esittämään ne nyt!

Telakone Ralli Säkylässä/Yläneellä (järj. Kyrön seudun UA) lauantaina 11.2. Toimitsijoita kaivataan (EK2)! Ilmoittautumiset Kari Hannulalle.

27.11.2016

Rauman UA kiittää kaikkia pikkujouluihin osallistuneita jäseniään hyvin onnistuneesta juhlasta. Pikkujouluissa jaettiin pystit ja palkinnot vuoden 2016 menestyneille ja ansioituneille seuraavasti:

Vuoden Kuljettaja - Jussi Nordberg. Paljon hyviä pätkäaikoja useassa eri kisassa. Ensi kautta mielenkiinnolla odottaen!

Vuoden Toimitsija - Sari Uusi-Marttila. Innokas kioskin täti Piston Cupissa ja monessa muussakin mukana. Pitänyt porukan suut makiana ja ideoinut lapsille hiekkalaatikon Koivuniemeen.

Vuoden Tulokas - Pyry Nousiainen. Ahkera uusi tulokas sekä kuljettajana että toimisijana. Jaksoi väsymättä paistaa makkaraa syys-JM:ssä ja omia ratakierroksia on tullut kesän mittaan paljon.

Vuoden toimintakonkari - Kalevi Virtanen. Pitkän linjan autourheilija ja ahkera talkoolainen niin radalla kuin toimitsijatehtävissäkin. Homma kuin homma, Kalevilta onnistuu kaikki.

Vuoden Veivikaula - Markku Pihlaja. Tehtyjä talkootunteja kertynyt varmasti eniten koko porukasta. Niitti Koivuniemen käytännässä katsoen yksin ja ansaitsee työstään suuret kiitokset.

Länsi-Suomi -malja - Tanja Härkönen. Paluumuuttaja, joka on ottanut osaltaan Piston Cupin kioskin hoitaakseen. Organisoinut kerhotalon siivouksen ja monessa muussakin hommassa ollut ahkerasti mukana.

Juniorin malja - Nea Kaukola. Aktiivinen nuori kuljettaja, jolle on tullut tällä kaudella menestystäkin. Onnistuneita esityksiä mahtuu tähän kauteen monta ja toivottavasti hyvä vire jatkuu myös ensi vuonna.

Kanali Helmen Malja - Tita Anttila. Väsymätön seura-aktiivi, joka on ottanut monta vastuullista tehtävää hoitaakseen ja selviytynyt niistä hienosti.

Kosmic Motorsport - Alsecco Team. Sunnuntaille noussut Rauman UA:n joukkue vuoden JM SM Liiga -kilpailussa. Kymmenes sija tässä kilpailussa on hieno suoritus.

NaSu -malja - Aleksi Waldén. Nuori aktiivinen kuljettaja, jolla paljon ajettuja kilometrejä ja Piston Cupin nuorten luokan voitto.

V-SUA -malja - Jani Nurmi. Nuoresta iästään huolimatta jo monessa mukana niin kilpailijana, talkoolaisena kuin toimitsijanakin.

Apurahat 2016 jaettiin seuraaville kuljettajille:

Sami Siitonen, Joni Jusi, Jere Lehtinen ja Aleksi Waldén.

2.11.2016

Seuran syyskokouksessa käsiteltiin sääntöjen mukaiset asiat ja valittiin yksimielisesti seuralle uusiksi hallituksen jäseniksi kaksivuotiskaudeksi 17/18 Sami Aalto ja Simo Yli-Karro, sekä erovuoroisista jatkamaan Juha Arvola, Janne Männistö ja Teija Vehanen. Muut jatkavat hallituslaiset ovat Tita Anttila, Kati Eeva, Samuli Loutti ja Esko Sundell.

Toiminnantarkastajiksi vuodelle 2017 valittiin Jarkko Mälkiä ja Susanna Ruskamo, varalle Keijo Eeva ja Jukka Lappalainen.

Pikkujouluja vietetään lauantaina, 26.11.2016 klo 18 alkaen Odd Fellow -talolla (Torninpolku 1, 26100 Rauma). Ilmoittautumiset Titalle. puh. 050-4682536, tita.anttila@gmail.com tai kerhotalolla olevaan nimilistaan viimeistään 17.11.

Luvassa hyvää ruokaa sekä hauskaa ja rentoa yhdessäoloa. Tervetuloa!

17.10.2016

Makkaranpaistajia tarvitaan Rinta-Joupille lauantaina 29.10. klo 10-15 välisenä aikana. Ilmoittaudu mukaan, mitä enemmän saadaan paistajia, sitä lyhyemmät vuorot. Halukkaat voivat ilmoittautua Samulille, puh. 044 533 6909.

Aamulla tarvitaan Samulin avuksi myös muutama apukäsi paistopisteen pystytykseen!

Lauantain 22.10. Rantaralliin kaivataan edelleen toimitsijoita, ilmoittautua voi Teijalle, puh. 050 433 9856.

15.9.2016

Keskiviikkona todettiin seuraavat, tärkeät päivämäärät! Laitathan kalenteriin ja olet menossa mukana!

  • vuoden viimeinen Piston Cup Koivuniemessä lauantaina 24.9. klo 12.
  • Piston Cupin päätössaunailta kuskeille ja toimitsijoille + avec lauantaina 8.10. klo 17 Kivirannassa. Ilmoittautumiset Titalle to 29.9. mennessä.
  • Bahco Rantaralli lauantaina 22.10., järj. Naantalin seudun Ua. Halukkaat toimitsijat ilmoittautukaa Teijalle!

Rauman Ua:n sääntömääräinen syyskokous pidetään kerhotalolla ke 2.11. klo 19. Kaikki jäsenet tervetuloa!

7.9.2016

XXXII Koivuniemen syys-jm on ajettu, ja nyt on palautteen aika. Kritiikkipalaveri pidetään kerhotalolla maanantaina 12.9.2016 klo 18. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita paikalle.

Käydään läpi niin onnistumiset kuin epäonnistumisetkin, sekä tuomariston puheenjohtajan raportti.

Toiveena olisi, etää muihin asioihin liittyvä jutustelu hoidettaisiin muuna aikana, jotta palaverissa voidaan keskittyä kilpailun purkamiseen.

29.8.2016

Syys-JM lähestyy! ! !

Ratatalkoot Koivuniemessä tiistaina 30.8, torstaina 1.9 ja perjantaina 2.9 kello 18 alkaen! Tervetuloa mukaan tekemään kisaa.

24.8.2016

Koivuniemen rataa kunnostetaan syyskisaan ja torstain 25.8 ratatalkoiden jälkeen RATA KÄYTTÖKIELLOSSA kisaan saakka (3.9.2016).

Ajaminen radalla on siis kielletty 25.8.2016 kello 18. alkaen ja päättyen syyskisaan.

18.8.2016

Syys-jm lähestyy kovaa vauhtia ja talkoolaisia kaivataan edelleen. Jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti hommaa!

Radankunnostustalkoot ti 23.8. ja to 25.8. Kaikki mukaan, jotta saadaan rata kisakuntoon!

Seuraava kisapalaveri kerhotalolla ke 24.8. klo 17 alkaen. Tervetuloa! Kerhotalolla myös kisamainoksia, joita saa noutaa levitettäväksi!

3.8.2016

Hallitus kokoontui kesäloman jälkeen ja seuraavat asiat tulivat kokouksessa ilmi. Laitathan päivämäärät kalenteriisi:

TALKOOLAISIA KAIVATAAN SEURAAAVASTI:

Syys-JM kisapalveri kerhotalolla ma 8.8.2016 klo 18. Kisassa vielä monenmoista hommaa, jokaiselle jotakin!

Ratatalkoot Koivuniemessä to 11.8.2016 klo 18 alkaen. Omat trimmerit/raivurit sekä akkuporakoneet mukaan! Ohjelmassa parkkialueiden ja radan pusikoitten raivausta, katsomon kunnostusta sekä tornin lattian vanereiden asennusta.

Kaasujalka-ralli la 10.9., Oripää, järj. Raision UA. Halukkaat talkoolaiset voivat ilmoittautua Teija Vehaselle. Katsotaan millainen porukka saadaan kasaan ja sen mukaan, mitä mennään tekemään.

Bahco XL Rantaralli 2016 la 22.10., Naantali, Naantalin seudun UA. Halukkaat voivat ilmoittautua Teija Vehaselle. Sama homma, katsotaan ensin millainen porukka saadaan kasaan.

KOULUTUKSIA/TUTKINTOJA:

Nopeuden päätoimitsijakoulutus Turussa su 30.10. Onko halukkaita osallistujia?

Onko jm-tutkintosi vanhentumassa? Lähiseudulla syksyn aikana tutkinnot Huittisissa ke 24.8. ja Kankaanpäässä la 29.10.

2.8.2016

XXXII Koivuniemen syys-JM ajetaan lauantaina 3.9.2016.

Seuraava kisapalaveri kerhotalolla maanantaina 8.8. klo 18. Talkoolaisia kaivataan! Jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti homma!

Piston Cup neljäs osakilpailu Koivuniemessä to 4.8.2016 klo 18 alkaen. Paikalla puffetti ja makkaraa! Tervetuloa!

9.6.2016

Ratatalkoot Koivuniemessä 16.6 kello 18 alkaen. Talkoolaisia kaivataan, tervetuloa!

Ensimmäinen Syys-JM palaveri kerhotalolla 21.6 kello 18 alkaen. Tervetuloa mukaan tekemään mukavaa kisaa!


8.6.2016


Piston Cup 2016 toinen osakilpailu Koivuniemessä torstaina 9.6. klo 18. Kilpailijat ajoissa paikalle! Katsojille puffetti ja makkaraa! Tervetuloa!


HUOM!

II Eurajoki Sprint peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Pahoittelemme tapahtunutta. Tervetuloa ensi vuonna uudelleen!

10.5.2016

Piston Cup 2016 ensimmäinen osakilpailu Koivuniemessä torstaina 19.5. klo 18. Kilpailijat ajoissa paikalle! Katsojille puffetti ja makkaraa! Tervetuloa!

24.4.2016

TAKKITILAUS HUOM! SOVITUSPÄIVÄ!

Nyt on mahdollisuus hankkia uusi takki vanhan ja kuluneen tilalle!

Takki on musta Cobalt fusion, suomalainen softshell Finnbrodelta. Siinä on sivutaskut, 2 povitaskua sekä rinta- ja hihataskut. Saatavilla on miesten ja naisten malli. Mitoitus normaalia pienempi. Takissa on irrotettava huppu ja punaiset vetoketjut.Takin selkään tulee teksti RAUMAN UA, eteen lipunheiluttajaäijä sekä haluttaessa oma nimi.

Takkien sovitus viimeistään 11.5.2016!!!

Takin hinta on teksteineen noin 100 €.Nyt siis kaikki takkikaupoille!

19.4.2016

Seuraava sprinttipalaveri ti 26.4.2016 klo 18.

19.4.2016

Jokkistutkinto kerhotalolla 12.5.2016 klo 18. Ilmoittautuminen KITIin.

13.4.2016

HUOMHUOM!

Rauman UA:n sääntömääräinen kevätkokous kerhotalolla 20.4.2016 kello 18 alkaen. Tervetuloa nauttimaan kaffetta ja pullaa ja kuuntelemaan seuran kuulumiset.

Seuraava Sprint -palaveri kerhotalolla 19.4. klo 18 ja buffettipalaveri sprintin tiimoilta kevätkokouksen jälkeen 20.4. n. klo 19. Tervetuloa!

Uusikaupunki Ralliin kaivataan sulkumiehiä ja muuta rallihenkilökuntaa 28.5. Imoittautumiset ja tiedustelut Samulille sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla.

Myös omaan rallisprinttiin 15.5. kaivataan tekijöitä. Ilmoittautua voi hallituksen jäsenille tai raumanua@raumanua.fi.

Ratatalkoot torstaina 28.4. kello 18 alkaen. Siivotaan rata-aluetta talven jäljiltä ja puuhataan kaikkea muutakin mihin porukka ja aika riittää. Tervetuloa!


31.3.2016

Seuraava sprinttipalaveri kerhotalolla TIISTAINA 12.4 klo. 18 alkaen.

24.3.2016

Kevät tekee tuloaan ja autourheilukausi käynnistyy :) Tervetuloa mukaan !

-Uusikaupunki Ralliin kaivataan sulkumiehiä ja muuta rallihenkilökuntaa 28.5. Imoittautumiset ja tiedustelut Samulille sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla.

- Myös omaan rallisprinttiin 15.5 kaivataan tekijöitä. Ilmoittautua voi hallituksen jäsenille tai raumanua@raumanua.fi.

- Rauman UA:n liigajoukkueen rengastalkoot Rinta-Joupilla 3.4 kello 10 alkaen. Mukaan pääsee myös joukkueen ulkopuolelta.


17.3.2016

Rauman UA:n sääntömääräinen Kevätkokous kerhotalolla 20.4.2016 kello 18 alkaen. Tervetuloa nauttimaan kaffetta ja pullaa ja kuuntelemaan seuran kuulumiset.

Seuraava Sprint -palaveri kerhotalolla 30.3 klo. 18. Tervetuloa!


2.3.2016

Talvienska 5.3 PERUTTU liian lämpimien kelien takia!!!!

Seuraava Sprinttipalaveri kerhotalolla 16.3. kello 18 alkaen. Tervetuloa!


27.2.2015

Kolmas talvienska, liukkaankekin harjoitteluajo, ajetaan ensi lauantaina 5.3. klo:12 alkaen mikäli ei sää oleellisesti muutu viikon aikana.

Radalla ajo kielletty kisaan asti että pohja ei mene huonoksi.


25.2.2016

Toinen TALVIENSKA AJETAAN LA 27.2.2016. Joukkueet paikalle klo 11, ajo alkaa klo 12. Lämmikkeeksi kevättalviseen säähän katsojille ja kuskeille makkaraa ja kioskin tarjoiluja! Nyt viimeistään ne enska-autot esiin sieltä pihan perältä, lisää joukkueita mahtuu hyvin mukaan harjoittelemaan pitkäkestoista liukastelua.

Kelien salliessa luvassa enskaa vielä maaliskuunkin puolella, seuraathan ilmoittelua täällä sekä Facebookissa.


22.2.2016

Sprinttipalaveri kerhotalolla 24.2.2016 kello 18 alkaen!

Suunnitteilla myös toine talvienska tapahtuma lauantaille 27.2. Seuratkaa kelejä ja seuran Facebook ja nettisivuja.


18.2.2016

Tulevana lauantaina 20.2. ajetaan liukkaankelin ajoharjoittelua eli kotoisammin talvienskaa. Kisa alkaa kello 12 joten paikalla olisi hyvä olla hyvissä ajoin. Säännöt löytyvät tapahtuman facebook -sivuilta ja ilmoittautumiset ja tiedustelut voi laittaa Samulille. Tervetuloa viettämään mukavaa päivää. Paikalla myös buffetti!


5.2.2016

TALVIENDURANCE 14.2.2016 on PERUTTU kelien vuoksi. Seuraava enska pyritään järjestämään 20.2. Asian tiimoilta lisätietoa lähempänä. Huomioithan, että enskaradan valmistelutyöt on jo aloitettu, joten edelleen on suositeltavaa, ettei rataa käytetä.

Sprinttipalaveri kerhotalolla 23.2. klo 18 alkaen. Tervetuloa kaikki tekemään kisaa!

21.1.2016

Sprinttipalaveri kerhotalolla 2.2. kello 18 alkaen. Tervetuloa!

Talvienska päivät on nyt päätetty ja säännöt päivitetty. Tarkempaa tietoa tästä linkistä. Kaikki mukaan!


16.1.2016

Talvi tekee tuloaan ja näyttää hyvältä, että saataisiin aikaiseksi talvienska. Radan rakennus aloitetaan lähipäivinä ja on suositeltavaa ettei rataa käytetä tänmä aikana. Tiedoitamme kun rata on taas käyttökunnossa. Myös kisapäivä(t) ilmoitetaan myöhemmin. Nyt kaikki kaivamaan talvienska autot esiin.


18.11.2015

Ratapalaveri Koivuniemessä 28.11 kello 12 alkaen.

Kisapalaveri kevään Rallisprintistä sekä kauden 2016 Piston Cupista kerhotalolla 2.12 kello 18.00 alkaen. Erityisesti Rallisprinttiin kaivataan tekijöitä. Tervetuloa!


15.11.2015

Rauman UA:n 50 -vuotisjuhlat juhlittiin mukavissa merkeissa 7.1.2015. Seuraan kutsuttiin juhlavuoden kunniaksi neljä uutta kunniajäsentä; Eero Kiikola, Hannu Paassilta, Koitto Sievilä ja Kalle Savolainen. Juhlissa palkittiin myös vuoden menestyjät ja palkinnot menivät seuraaville henkilöille; Vuoden kuljettaja:Sami Kukkonen, Vuoden toimitsija: Jukka Anttila, Vuoden toimintakonkari: Juha Arvola, Vuoden tulokas: Piia Latvajärvi, Vuoden Veivikaula: Anssi Mäki-Jaakkola, Länsi-Suomen malja: Keijo Eeva, Kanalihelme malja: Antti Walden, V-SUA:n malja: Sami Aalto ja Kosmic Motorsport malja: Jukka Lappalainen.


23.10.2015

Rengastalkoot Rinta-Joupilla 1.11 kello 10.00 alkaen. Seura tarjoaa talkoo kaffet ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

21.10.2015

Rauman UA:n syyskokouksessa 21.10 hallituksen jäseniksi kaudelle 2016-2017 valittiin Tero Laivanen, Tita Anttila, Kati Eeva, Samuli Loutti ja Esko Sundell sekä kaudelle 2016 Janne Männistö ja Antti Walden. Jatkavia hallituksen jäseniä kaudelle 2016 ovat Juha Arvola, Jani Nurmi ja Teija Vehanen. Lisäksi esitettiin seuran toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2016.

8.10.2015

Rauman UA haluaa toivottaa nykyiset, entiset ja tulevat jäsenet tervetulleiksi viettämään Rauman Urheiluautoilijoiden 50 -vuotisjuhlaa!

Juhlat järjestetään 7.11.2015 kello 17.00 alkaen Etappi 22:ssa, osoitteessa Satamakatu 22, Rauma. Tarjolla on hyvää ruokaa, musiikkia ja tarinoita seuran 50 -vuotisen matkan varrelta. Samalla palkitaan myös seuran menestyneitä autourheilijoita. Illaliskortteja voi ostaa hallituksen jäseniltä tai kerhotalolta keskiviikkoisin 18.00-20.00. Illalliskortit myynnissä 25.10.2015 asti.

Muistutuksena myös Rauman UA:n syyskokous pidetään kerhotalolla 21.10.2015 kello 19 alkaen. Tervetuloa!

30.9.2015

Kauden viimeinen Piston Cup Koivuniemessa 17.10 kello 12 alkaen. Sisäänpääsy ilmainen ja paikalla bufetti. Kaikki mukaan nauttimaan vuoden viimeiset kisamakkarat!

Piston Cupin päättäjäiset Kivirannassa, Kivirannantie 133, lauantaina 17.10.2015 klo:18 alkaen. Ohjelmassa palkintojenjako, ruokailua ja saunomista. Osallistumisoikeus on jokaisella kilpailijana tai toimitsijana Piston Cup -sarjaan osallistuneella, mukaan saa ottaa myös avecin. Ilmoittautumiset Samulille ( louttisa@dnainternet.net) 11.10 mennessä. Tervetuloa!

21.9.2015

Suuri kiitos kaikille Syys-JM:n talkoolaisille, kilpailijoille ja yleisölle hienosti onnistuneesta kisapäivästä!

Radan siivoustalkoot Koivuniemessä torstaina 24.9 kello 18 alkaen. Seura tarjoaa kahvit ja mukavaa juttuseuraa!

Syys -JM:n kritiikkipalaveri kerhotalolla keskiviikkona 23.9.2015 kello 18 alkaen. Täälläkin tarjolla kaffetta ja hyvää seuraa !

13.9.2015

Kiitos Uki-Rallin EK3 porukalle hyvin sujuneesta päivästä! T: Tero, Kalle, Miksa ja Sape

10.9.2015

Koivuniemen rata lanattu, suolattu, kasteltu ja tampattu kisaa varten.
Radan SORAOSUUKSILLA AJO KIELLETTY kisaan saakka!!!

Ratatalkoot jatkuvat ensi tiistaina 15.9. ja torstaina 17.9. molempina päivinä klo:18 alkaen. Vielä on niittoa, siivousta, aidan pystytystä jne. Ja tietenkin kisaa edeltävänä päivänä, lauantaina talkoillaan koko päivä. Tervetuloa! PS: Talkoissa saa kaffetta ja yleensä pullaakin

4.9.2015

JM -Kisapalaveri kerhotalolla tiistaina 8.9. kello 18.30 alkaen.

Uusikaupunki-Rallin EK-porukan kokoontuminen 12.9. kello 9:30 Kodisjoen kirkolla. Lisätiedot Tero 050-3487078 tai Sape 0500-591981.

3.9.2015

Rauman UA:n hallituksesta on eronnut hallituksen jäsen Päivi Wallin (20.8.2015), puheenjohtaja Kari Hannula (20.8.2015) sekä varapuheenjohtaja Aki Salminen (2.9.2015). Virkaatekevänä varapuheenjohtajana vuoden 2015 loppuun jatkaa Tero Laivanen.

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään kerhotalolla 21.10.2015 kello 19 alkaen. Tervetuloa!

21.8.2015

JM-kisapalaveri kerhotalolla maanantaina 31.8.kello 18 alkaen. Vielä puuttuu tekijöitä. Nyt kaikki mukaan!

10.8.2015

Tällä viikolla ei ole talkoita vaan vuorossa on tämän kesän neljäs Piston Cup 13.8. kello 18.00 Tervetuloa mukaan!

Talkoot jatkuvat 20.8 alkaen taas normaalisti eli torstaisin kello 18.00 kaikki mukaan Koivuniemeen. Rataa siistitään nyt tulevaa Syys-JM -kisaa varten. Talkoiden aikana radalle ei pääse ajamaan.

28.7.2015

Ratatalkoot Koivuniemessä torstaisin kello 18.00 alkaen. Työlistalla lanausta, niittoa, alueen siivousta, rakennusten kunnostamista yms. Jokaiselle jotakin.

Tervetuloa!

Lisätietoja Samulilta (044 -5336909)

22.6.2015

JM-kisapalaveri kerhotalolla 24.6 kello 18 alkaen.

Tervetuloa mukaan ideoimaan!

22.5.2015

Eurajoki -sprint on nyt onnistuneesti takana päin ja vielä kerran kiitos kaikille mukana olleille !

Lisäksi kauden ensimmäinen Piston Cup ajettu 21.5. Tulokset löytyvät Piston Cupin omasta osiosta.

14.5.2015

Sprinttiradalla talkoot perjantaina kello 12 alkaen.

Kilpailu lauantaina 16.5 alkaen kello 13.

Kaikki joukolla kisaa tekemään ja kannustamaan!

Kisan esite vielä muistutukseksi tässä.

Koivunieman rata suljettu 16.5.2015 !

4.5.2015

Vuoden 2015 jäsenkirje luettavissa myös täältä.

2.4.2015

Kevätkokous kerhotalolla 29.4.2015 kello 18.00.

Tervetuloa!

22.3.2015

Renkaanvaihtotalkoot Rinta-Joupilla lauantaina 28.3. kello 13 alkaen. Kaikki mukaan!

18.3.2015

JM-Lajiryhmä yhdessä koulutustyöryhmän kanssa järjestävät jokkis -painotteisen tekniikkapäivän Forssassa 29.3.2015. Koulutuksessa keskustellaan muun muuassa jokkisautojen säännöistä ja yhdenmukaisesta katsastustoiminnasta. Koulutuksen ohjelmana on teoriaa ja käytäntöä. Kouluttajina toimivat JM-pääkatsastajat vahvistettuna tekniikan pääkouluttajilla. Tarkemmat tiedot löydät KITI -kisapalvelusta. Koulutus sisältää kahvin ja ruokailun. Myös kilpailijat tervetulleita!

10.3.2015

Kevään sprintin esite ladattavissa tästä.

11.2.2015

Alueen pikkukirjat noudettavissa kerhotalolta.

Tulevia koulutuksia/tutkintoja:

22.2.2015 Rallitutkinto Raumalla, ilmoittautuminen KITI -kisapalvelussa

19.3.2015 Perustoimitsijakoulutus kerhotalolla kello 18.00. Ilmoittautuminen raumanua@raumanua.fi

9.2.2015

Radan käyttö kielletty!

Radalla tampattu pohjaa talvienskaa silmällä pitäen.

19.1.2015

Tervetuloa uusille nettisivuillemme!